UE va popri migranţii care ajung ilegal în Grecia (după ce fug din Turcia) şi îi va trimite înapoi în Turcia. Dar pentru fiecare migrant trimis din Grecia în Turcia va fi luat unul din… Turcia (selecţie riguroasă, monşer!), iar el va ajunge cu surle şi trâmbiţe în… UE, conform algoritmului aiuritor/răvăşitor care a fost pus la punct. Fenomenală decizie, cred că toţi cei implicaţi au analizat îndelung fiecare variantă abracadabrantă, miroase a creier încins la nivel european. 🙂

Preşedintele Iohannis a vorbit despre o viaţă anterioară a domniei sale şi a doamnei, ceea ce ne oferă o perspectivă de-a dreptul paranormală asupra cuplului prezidenţial. Până acum speram să nu avem ocazia de a vorbi despre un viitor mandat, acum s-au ramificat ipotezele, bezelele, slugărniciile unora etc. Discutăm despre două vieţi, una mai interesantă decât alta. Probabil că existau destule case şi în viaţa anterioară a celor doi, limbajul adormea auditoriul, la fel ca şi în viaţa de acum, iar Coana Justiţica era tot oarbă. Nu ştim dacă exista în viaţa anterioară şi guvernul tehnocrat. Sau vila de protocol renovată pe bani grei.

Problema cu brânza infestată rămâne la ordinea zilei. Toţi îşi dau cu părerea, analizele zboară spre şi dinspre Germania/Italia/Cuca Măcăii, părţile implicate aruncă pisica dintr-o parte în cealaltă. Oricum, concluzia este că încă n-am făcut nicio brânză, totul rămâne la nivelul de „şo pe ei!”, „vai de smântâna lor!” sau „nu vă luaţi de caşcavalul nostru!” Plus că se discută şi despre o mafie la nivel european, una care vrea să elimine producătorii români de pe piaţă. Răstimp, bacteria E.coli îşi vede de-ale sale. Din nefericire.

♣ Cristian Lisandru