(Ne)Starea de Miercuri – „Suspans cu aer de circotecă liberală”

Am senzaţia ciudată că „liberalii” – dacă mai există ceva liberal în adunătura penelisto-pedelistă bicefală coordonată/îngropată cu talent de Gorghiu/Blaga – împopoţonează mireasa de zile bune, iar întreaga uliţă freamătă şi arde de nerăbdare s-o vadă ieşită pe prispă. Greu cu sulemenitul, precum se vede… Sau poate că s-a cumpărat rochia greşită din talcioc, pantofii sunt mai mici cu un număr, s-a rupt şiragul de mărgele, nici pârdalnica de coafură nu rezistă. Aşa că o şedinţă este urmată neapărat de alta, mâine este anunţată una „crucială”, „catindatul” Munteanu trepidează de emoţie, lăcrimează, face binging, trage aer în pieptul de anticomunist care n-a fost chiar anti 100%, însă istoria a fost, este şi va fi scrisă doar de învingători. Răstimp, lăutarii aşteaptă să intoneze marşul către Primăria Capitalei. Nu ştim, deocamdată, cine va fi personajul care va ţopăi în faţa lor, pe bulevardele desfundate ale capitalei.

Prestaţia acestor pseudo-liberali este jalnică. Din partidul mândru de odinioară nu au mai rămas decât oalele şi ulcelele, orice resuscitare – eventual refacerea fecioriei miresei cu barbă, dacă nu cumva apare alt Agamiţă Dandanache – fiind frecţie la picior de lemn.

PS – 18.00 – Se schimbă „mireasa”. M&M iese din scenă. Suspansul/dezastrul continuă.

♣ Cristian Lisandru

15 gânduri despre &8222;(Ne)Starea de Miercuri – „Suspans cu aer de circotecă liberală”&8221;

  1. Subscriu fără rezerve celor scrise de tine, Petru. L-am văzut şi ieri, încerca să dreagă busuiocul, în vreme ce 3 „lideri” – Predoiu, Blaga şi duduia Gorghiu – ascultau aproape evlavioşi. Bine, îl ascultaseră la fel de atenţi şi pe M&M, atunci când acesta s-a retras. Nu sunt mulţi precum Quintus. Sau poate că nu mai sunt deloc prin PNL.
   Toate cele bune, Petru!

   Apreciază

  1. Idee nobilă, numai că suntem în Balcani (în general) şi în Români(c)a – mai ales. Să nu mai fie pe bază de avere? Plutocraţia să fie ştearsă cu buretele? Să nu mai fie pe nepotisme? Doar pe talent, merite şi competiţie?
   Pun pariu că s-ar găsi unii pe la noi care să ceară şpagă pentru a-ţi da certificat de Talentat. 🙂

   Apreciat de 1 persoană

   1. Nu este vorba de Romania și de Balcani, sistemul politic otrăvește întreaga omenire, este un sistem profund corupt, care întreține corupția. Așa este, este greu…dat nu imposibil. Este SINGURA soluție de normalizare a vieții. Știi că în Romania există o Mișcare meritocrată?

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s