(Ne)Starea de Miercuri – „La fix”

Nenorocirea e că murim mai repede decât ar trebui. Totuşi, acest „ar trebui” ridică nenumărate semne de întrebare, aşa că, atunci când creanga de sub picioare este tăiată – de noi, de altcineva, de un destin atent la toate amănuntele pe care noi le trecem cu vederea -, ne iluzionăm cu ideea că am murit la momentul potrivit.

♣ Cristian Lisandru

sursa foto – goodfon.ru

12 gânduri despre &8222;(Ne)Starea de Miercuri – „La fix”&8221;

  1. Buna dimineata! Ba bine ca nu! Uite ca exista o baba cu 30 de ani mai in varsta… care nu iubeste nimic. Ba nu… isi iubeste propria persoana si uraste tot ce o inconjoara. Are 94 de ani si mi-a mancat sufletul toata viata….acum mai mult ca niciodata. Soacra mea m-a urat si ma uraste continuu…retractez… fosta soacra care ma UCIDE . Oricat as fi de amabila cu ea. se poarta din ce in ce mai urat cu mine. noroc ca am nervii tari…prietenii, rudele, cunostintele se mira intruna de cat de rezistenta sunt. …rezistenta rezistenta, dar iau un pumn de p[astile pe zi sa traiesc si ma chinui sa raman in picioare. Nu ma las… ei vor sa scape de mine acum dupa ce mi-au terminat toata averea. Tu stii Cristi cel mai bine POVESTEA MEA. Dupa 1 ianuarie vin la Bucuresti, vreau sa ma interesez ce trebuie sa fac sa ma inscriu la Facultatea de teatru, colegul meu de scoala Marius Nedelcu ma va ajuta, este prodecan si sper sa nu zica, ca-s nebuna cu adevarat, dar asta e o alta poveste.
    O zi minunata va doresc… eu ma tin de scenarii de film pina una alta…Viorica

    Apreciat de 1 persoană

  2. Așa este, pot fi semne de întrebare, și cred că nu există cu adevărat un moment potrivit pentru a muri. Iubirea e fundamentul ființei noastre, în iubire e adevărul, când moare iubirea de viață, bucuria de a trăi atunci e trist. Ne salvează sufletul spiritul nostru nemuritor (scânteia dumnezeească) de neiubirea noastră sau a celor din jur.
    Toate cele bune !

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s