19 gânduri despre “Click (18)

 1. Marian

  Pai bine ma maestre ma… in loc sa stai linistit in casa , la caldurica , langa sufletul dumitale pereche { profit de ocazie pentru a-i transmite -chiar daca cu oarecare intarziere -sarutari de maini plus urari de bine si sanatate pe acest an si pe mai departe } si sa-ti cotonogesti daca-i necesar muza , sa-ti dea oarece idei pentru a continua CALATORIA , matale umbli hai-hui prin IOR ? Da’ ce , ai luat-o pe urmele lui … Tolstoi ? Nu stiu ce-o mai zice Ainstain , nu stiu care-i Ne Starea dumitale de …marti , miercuri sau joi { p’aia de luni si vineri o stiu foarte bine c-am trait-o si eu la vremea mea…din plin 😀 😀 😀 } dar eu…inca astept rabdator { asa cum asteapta cam toti romanii sa le creasca nivelul de trai promis de politicieni desi aia …parca n-ar fi romani , mama lor ! 😡 } sa vad ce mai fac eroii dumitale , incepand cu Axente si , d e ce nu chiar continuand cu Mosu asta , fara sa-i uitam pe pustii aia doi caci …parca de-acolo incepuse sa devina mai intereseanta chestia ! Pana si Vasile Alecsandri , pana si ala cand scria ceva…statea in casa la gura sobei pufaindu-si luleaua si savurandu-si cafelutza si nu prin…IOR iar Nichita Stanescu…ala iesea din casa pe vreme de iarna doar ca sa „salute lumea buna ” aflata in carciuma din coltul strazii iar dumneata faci opinie separata ? Pun’te pe pe gandit si mai ales pe scris maeste nu mai umbla brambura prin parcuri ca nu esti …. Toparceanu !!!! 😉 Respect deosebit Cristian Lisandru ….

  Apreciat de 1 persoană

  1. Lăsăm textele mai lungi deoparte, cel puţin momentan, aşa mi-am propus. Minimalizare la nivel literar (în ceea ce priveşte blogul – poate ducem personajele direct între coperte :)), mai ales că suntem minimalizaţi şi la nivel politic, social, financiar. Vom vedea ce va mai fi. 🙂 Sănătate şi numai bine în toate!

   Apreciază

   1. Marian

    Sa te-auda Dumnezeu si sa-ti ajute si-ntr-un caz si-n celalalt ! „suntem minimalizaţi şi la nivel politic, social, financiar. ” Te-a ofticat rau de tot chestia aia de KKT cu no. 600 ? ” , mai ales că suntem minimalizaţi şi la nivel politic, social, financiar.” Pai la ce sa te-astepti de la un popor hranit de cand e el cu Miorita si cu Mesterul Manole…de fapt cu proasta aia de nevasta-sa ?! ” Vom vedea ce va mai fi. ” Pana la primavara…n-o mai fi chiar atat de mult si…poate poate…. Aceeasi sanatate ti-o doresc si dumitale !

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s