(Dez)Ordinea de Zi – „Marele Anunț”

La masa negocierilor ar fi întotdeauna loc, numai că adversarii preferă să-și care pumni cu nemiluita, să se înjure spumos și să încerce a introduce stegulețele păcii în ochii bulbucați ai celorlalți.
Azi urmează un „mare anunț”, „anunțul bombă”, anunțul „care dă fiori”, anunțul care nu poate fi contracarat decât, bineînțeles, printr-un „plan secret”. Părțile se acuză reciproc, sunt pregătite variante de rezervă, încă nu este foarte clar cine va otrăvi fântânile și va fugi prin păduri pentru a organiza o viitoare mișcare a partizanilor.
România așteaptă ora 18.00 cu înfrigurarea condamnatului la șușe politice cotidiene, ca și cum totul ar depinde numai de apariția lui 2Dorel. Până și fenomenele meteorologice vor fi influențate, bombardamentele din Siria vor continua sau nu în funcție de asta, un februarie nărăvaș respiră sacadat și, după ora fatidică, se va opinti cu putere sporită în ferestre. Europa Ligue este doar o petardă fâsâită, șomajul nu ne mai interesează, facturile neplătite au fost aruncate la coș, haosul multiplicat este ascuns sub preș.
„Urmează un comunicat important pentru țară!”
Pentru țara lor, pentru mândria lor, pentru orgoliul lor, pentru jocurile lor de culise, pentru lipsa lor de coloană vertebrală, pentru… 😊 mustăcismele lor, coafurile lor, răutăcismele lor, agramatismele lor. Pentru bodyguarzii lor. Pentru pohta ce o pohtesc. Pentru țara pe care o țepuiesc.

♧ Cristian Lisandru

8 gânduri despre “(Dez)Ordinea de Zi – „Marele Anunț”

  1. Marian

    Pe bune , chiar ai crezut fie si-o clipa ca , ” VA URMA UN COMUNICAT IMPORTANT PENTRU TARA ” ??? Pai se poate ma maestre ma 😉 , taman dumneata , sa uiti acel proverb , ala cu corbul care nu scoate ochii altor corbi 😎 ??? Te-ai prins coane ca , de cateva zile – de cand dureaza aceasta asteptare a …NIMIC – nu s-a mai scos o soapta despre Olguta , Liviu , Tel Drum si deci nici despre ” revolutia ” in materie de jaf la drumul mare a PSD-ului ??? Ei vezi , asta insemneaza stimate maestre Lisandru , PERDEA DE FUM !!!!!! 😡 Perdea de fum sau …. manipulare , cum iti place mai mult onorabile . Respect si-ti doresc dumitale si doamnei , un weekend de exceptie !

    Apreciat de 1 persoană

    1. După cum am văzut sau am auzit cu toţii, ministrul a respectat sarcina de partid, chiar dacă – cel puţin deocamdată – nu are şi carnet de membru. Dar şi-a făcut datoria. Mioritică, nu şecspiriană, ca să te citez. Numai de bine să auzim, Petru, deşi nimic din ceea ce se întâmplă nu este îmbucurător.

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s