”Începutul unui vis… Din pasiune pentru istorie si traditii, am creat brand-ul romanesc de bijuterii DACOS. Sunt bijuterii de autor, in serie limitata si exclusivista, avand ca inspiratie culturile neolitice ale Arcului Carpatic, cat si cele geto-daco-tracice, cu influente atat din culturile pagane sau barbare, cat si egiptene, celtice sau greco-romane, care au influentat candva antichitatea”

Leo Gherasim

”Sunt creatii handmade, adaptate in mod original la tendintele stilurilor contemporane, confectionate numai la comanda.
In urma cu putin timp, am fost contactat pe messenger de o doamna, care mi-a spus ca in curand va lansa o colectie de tinute cu inspiratie geto-dacica. I-am urat mult succes… Apoi m-a intrebat daca la evenimentul de lansare al colectiei dansei, nu doresc sa particip cu colectia mea de bijuterii, DACOS, pentru a completa intreaga parada… Si de aici incepe totul…

Aceasta distinsa doamna este nimeni alta decat talentata creatoare de moda Delia Lazar, detinatoare a multor premii nationale si internationale, proprietara a brand-ului Dahlia Couture. M-am simtit coplesit si onorat de invitatatia facuta, pentru care ii multumesc public:

„Sarut mana, doamna! Multumesc si ma inclin!”

Dar lucrurile nu se opresc aici, iar la recomandarea dansei, am fost pus in legatura cu o alta dinstinsa doamna Anda Manescu, creatoarea iilor de Breaza, care va participa la acelasi eveniment, cu frumoasele-i creatii. Cu aceasta ocazie, si fortat de imprejurari, voi lansa un nou brand romanesc de bijuterii cu inspiratie traditionala, sub numele de ETHNOS. Acestea vor imbogatii colectia de ii, dandu-le stralucire.

Asa ca, pe data de vineri, 25 septembrie 2020, ora 17:00, locatia: Ferma Dacilor – Gura Vadului Prahova, va invit la Spectacolul Tematic: „INSPIRATII STRAMOSESTI”.

Pe langa personalitati marcante de gen si in compania muzicii folclorice de buna calitate, vor defila in manejul Fermei Dacilor, colectiile DACIA AUGUSTA by Delia Lazar si ZESTRE DE PRAHOVA by Anda Manescu, impreuna cu colectiile de bijuterii DACOS si ETHNOS by Leo Gherasim. Va astept cu drag la un eveniment de mare clasa!

NOTA! Pentru confirmarea participarii la acest eveniment, rog luati legatura cu doamna Delia Lazar. Multumesc pentru intelegere si interes!”, mai scrie Leo Gherasim.